Start verkoop luxe appartementen en penhouseresidence Zenobia

Foto: Dura Vermeer Bouw Zuid West BV

Op maandag 3 juni 2019 is de verkoop gestart van de 12 luxe appartementen en 2 penthouses van Résidence Zenobia in Zoetermeer. In de rustige woonbuurt Rokkeveen in Zoetermeer ontwikkelt Dura Vermeer een kleinschalig en exclusief appartementencomplex.

Wonen in Résidence Zenobia

Wonen in het luxe appartementencomplex betekent kiezen voor luxe, comfort en rust. Met het gemak dat alles gelijkvloers is, met mooie materialen in een doordacht ontwerp. En dat alles in een prachtige omgeving.
Dura Vermeer ontwikkelt 12 luxe appartementen en 2 penthouses. Résidence Zenobia bestaat uit 4 woonlagen, alle woningen zijn gelijkvloers en worden geheel woonklaar opgeleverd.
De appartementen hebben een woonoppervlakte van 87 m2 tot 120 m2 en de penthouses 128 m2 en 135 m2. De woningen worden fraai afgewerkt, hebben een riante buitenruimte in de vorm van (dak)terras en beschikken over een prachtig uitzicht.

Plezierig wonen in Rokkeveen

Résidence Zenobia ligt in de wijk Rokkeveen. Rokkeveen is een rustige woonbuurt in Zoetermeer met alle voorzieningen om de hoek. En tegelijkertijd dichtbij het stadshart van Zoetermeer.
Het wordt nóg plezieriger wonen in Rokkeveen dankzij de appartementen in Résidence Zenobia. Het is een kleinschalig exclusief appartementencomplex, dat op een mooi en rustig stukje Rokkeveen komt te staan.

Digitaal inschrijven

Van 3 juni tot en met woensdag 12 juni 2019 heeft men de mogelijkheid zich digitaal in te schrijven op een appartement via de projectenwebsite, tot nu toe is dat nog niet mogelijk geweest.
Op donderdag 13 juni vindt de toewijzing plaats en neem de makelaar contact op met de mogelijke toekomstige bewoners.

Alles over Residence Zenobia is te terug te vinden op de projectsite: www.woneninzenobia.nl. Geïnteresseerden kunnen ook telefonisch contact opnemen met De Makelaars (079 323 8838)

Over Dura Vermeer Bouw Zuid West

Dura Vermeer Bouw Zuid West B.V. – onderdeel van Dura Vermeer – is een ontwikkelende bouwer in Rotterdam met de focus op innovatieve en duurzame scenario’s voor ontwikkeling, woningbouw en utiliteitsbouw.
Dura Vermeer is een in 1855 te Rotterdam opgericht landelijk bouwconcern. Met ruim 1,2 miljard omzet en circa 2.600 medewerkers behoort Dura Vermeer tot de grootste (familie)bedrijven in de bouw. Dura Vermeer is actief in de marktsegmenten woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. De activiteiten zijn vastgoedontwikkeling, realisatie, onderhoud en renovatie. www.duravermeer.nl.

'

Reacties

article
23837
Start verkoop luxe appartementen en penhouseresidence Zenobia
Op maandag 3 juni 2019 is de verkoop gestart van de 12 luxe appartementen en
https://zoetermeer.nieuws.nl/business/23837/start-verkoop-luxe-appartementen-en-penhouseresidence-zenobia/
2019-06-04T16:43:06+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/397/2019/06/04164255/Residence_Zenobia19243.jpg
Business