Leer professioneel vloggen in de Bibliotheek

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Vloggen: een paar jaar geleden had nog niemand er van gehoord. Maar inmiddels is vloggen razend populair. Jonge YouTubers verdienen er hun geld mee, nieuwszenders gebruiken het om snel hun nieuws te kunnen duiden en bedrijven zetten het in als marketingtool.

Wil je leren hoe je jouw bedrijf of leven in de spotlight van een professionele vlog zet? Kom dan op vrijdag 7 juni om 19.45 uur naar de bibliotheek voor de workshop professioneel Vloggen. Tijdens deze workshop leer je alles over de ins en outs van het vloggen en heb je aan het eind van de avond een mooi begin voor jouw vlog.

Hoe maak je een inhoudelijke vlog? Wat zijn teksten die vlot lopen en hoe presenteer ik deze op een natuurlijke manier? Hoe haal ik technisch het beste resultaat uit de camera van mijn mobiele telefoon of tablet? En waar moet ik voor een goede montage rekening mee houden? Allemaal vragen die tijdens de workshop professioneel vloggen beantwoord worden. Jij wordt begeleid en geholpen bij het kiezen van een onderwerp voor jouw professionele vlog. Kies je voor het maken van een elevator pitch, een verslag van de dag of een volledig ander onderwerp? Alles mag en kan tijdens deze workshop.

Kosten en duur van de workshop

De workshop professioneel vloggen kost € 45,-(incl. koffie, thee) per persoon en duurt 2 uur. Dit is een basisworkshop, die dient als eerste kennismaking met het professionele vloggen. Wil je een langer, korter of diepgaander programma? Laat het dan gerust weten. De workshop kan naar specifieke wensen worden aangepast.

  • Datum: vrijdag 7 juni van inloop 19.45. Duur workshop: 20.00 uur – 22.00 uur
  • Locatie: Forum Stadhuisplein 1

Ga naar www.volksuniversiteit-zoetermeer.nl Onder het cursusaanbod ‘algemene vorming en vaardigheden’ kun je meer informatie vinden en je inschrijven voor deze workshop.

'

Reacties

article
23485
Leer professioneel vloggen in de Bibliotheek
Vloggen: een paar jaar geleden had nog niemand er van gehoord. Maar inmiddels is vloggen
https://zoetermeer.nieuws.nl/business/23485/leer-professioneel-vloggen-in-de-bibliotheek/
2019-05-20T17:02:19+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/397/2019/05/20170130/bijlage-bij-persbericht-29-Vloggen18462.jpg
Business, Nieuws