Steenbergen & Klooster Juristen verhuist naar Zoetermeer

Foto: Steenbergen & Klooster Juristen B.V.

Steenbergen & Klooster Juristen is een eigentijds, modern en professioneel juristenkantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht, bestuursrecht, huurrecht, ondernemingsrecht en verbintenissenrecht.

In Rijswijk hebben zij al vele particulieren en ondernemers aan hun klantenbestand toegevoegd. Door de verhuizing naar Zoetermeer willen zij nog meer groeien met aandacht en ondersteuning voor hun klanten.

Steenbergen & Klooster Juristen geeft dagelijks juridisch advies, begeleiding bij onderhandelingen en voeren gerechtelijke procedures om het doel van hun klanten te behalen. Ook stellen zij diverse documenten en overeenkomsten op voor ondernemers. Naast het juridische aspect hebben zij ook oog voor de mens. Snelle reacties, hoogwaardige kwaliteit en het te bereiken doel staan bij hun altijd centraal.

Steenbergen & Klooster Juristen heeft ook aan de drukke particulier en ondernemer gedacht en hebben elke dinsdag, woensdag en donderdag een telefonisch avondspreekuur tot 20.00 uur. Daarnaast is het eerste gesprek bij Steenbergen & Klooster Juristen altijd gratis.

Door de verhuizing naar Zoetermeer willen zij nog meer groeien en services met uitstekende dienstverlening blijven aanbieden. Het kantoor heeft een professionele uitstraling, meer ruimte en biedt een prettige manier om klanten te ontvangen. Daarnaast hanteren zij voordelige tarieven voor zowel ondernemers als voor particulieren, en hebben zij zeer goede recensies.

Wilt u meer informatie over de diensten van Steenbergen & Klooster juisten kijk dan op www.steenbergen-klooster.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen