www.badbevallingen.nl: Ondernemer van de maand (april)

Foto: Aquapartus

www.badbevallingen.nl is ondernemer van de maand april geworden. Dit Zoetermeerse bedrijf kreeg de meeste ‘likes’ en andere berichten van onze lezers. in dit artikel stellen zij zichzelf in eigen woorden voor.

Aquapartus is de bedrijfsnaam van www.badbevallingen.nl. Zij bieden een betrouwbaar adres voor zwangere vrouwen die graag in bad willen bevallen. Aquapartus is gevestigd in Zoetermeer en verhuurd professionele bevallingsbaden met erg veel plezier en enthousiasme.

Comfort, hygiëne en een veilige omgeving zijn belangrijk tijdens een bevalling. Al de bevallingsbaden bij Aquapartus zijn daarom op meerdere punten gecontroleerd zodat zij dit kunnen garanderen. Aquapartus is er trots op dat zij deze maand verkozen zijn als ondernemer van de maand.

Aquapartus is een Latijnse benaming voor waterbevalling. Een badbevalling is een hele mooie bijzondere ervaring waar veel voordelen aan vast zitten. Zo heeft het warme water een licht pijnstillend effect tijdens de weeën en de kans op scheuren of een knip is kleiner. Daarnaast kan een badbevalling zowel thuis als in het ziekenhuis plaatsvinden. Door het vrije gevoel in het warme water is het een fijne, natuurlijke omgeving voor jou en je kindje.

De folder ligt bij verschillende verloskundige praktijken in Zoetermeer en omstreken en Aquapartus is langzaam aan het uitbreiden. In het kader van goede service en bereikbaarheid zijn zij zeven dagen per week tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Ze kunnen op die manier de zwangere vrouw goed helpen met vragen omtrent het bevallingsbad.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je in bad bevallen of wil je gewoon meer informatie? Bel of app ons op 06-2324005. Of stuur een mail naar: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen