You’re a Winner: Ondernemer van de maand (maart)

Foto: You're a Winner

You’re a Winner is ondernemer van de maand februari geworden. Deze sportclub kreeg de meeste ‘likes’ en andere berichten van onze lezers. in dit artikel stellen zij zichzelf in eigen woorden voor.

YOU’RE A WINNER is een sportclub die persoonlijke benadering op nummer 1 plaatst. Daarom ben ik er trots op dat ik deze maand gekozen ben als ondernemer van de maand maart ’19.

De persoonlijke benadering kan bestaan uit personal training of groepslessen waar maximaal tien personen aan mee kunnen doen.

Als personal trainer ben ik niet alleen jouw coach, maar ook een bron van inspiratie, motivatie en een vertrouwenspersoon. Effectieve, veilige, individuele trainingen aangepast op jouw doelen is hoe je mijn personal training het beste kan omschrijven. Als personal trainer verleg ik jouw grenzen, waardoor je meer uit jezelf haalt.

De groepsles MX4 is een small-group trainingsprogramma. De groep bestaat uit maximaal 10 personen. De training is een combinatie van de beste trainings-tools met oneindig veel work-outs om je conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht te verbeteren op de manier die bij jou past. Of je nu een paar kilo’s wilt afvallen en/of je conditie wilt verbeteren… MX4 helpt je dit te bereiken door een combinatie van persoonlijke aandacht en uitdagende, resultaat gerichte trainingen in een small-group.

Hou jij meer van outdoor-activiteiten? Doe dan mee met de Bootcamp. Word fit, sterk, soepel en strak door in de buitenlucht te trainen. Wij sporten in de natuurlijke omgeving van strand, bos, park en/of duinen. Tijdens de Bootcamp geef ik interval- en krachttraining, fitnessoefeningen en cardio. Er wordt gebruik gemaakt van uitdagende sportattributen. Trekt dit je aan, dan is Bootcamp echt iets voor jou.

Iedere keer dat je de beslissing neemt en uit je stoel opstaat om te gaan sporten ben je een winnaar. Wanneer jij je gestelde doelen behaalt ben jij een winnaar. Geloof in jezelf en in je eigen kracht. Fit worden, sterk worden en niet opgeven. Dit is waar YOU’RE A WINNER voor staat en jou hierbij helpt.

Ontdek wat YOU’RE a WINNER voor jou kan betekenen. Maak een afspraak voor een intake. Je krijgt meteen gedegen advies. Je kan ook een proefles nemen. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op. Bel of app mij op 06-21873683 of stuur een e-mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen