Robin Diepenbroek zevende bij kampioenschap vakwedstrijden op Skills The Finals

Robin Diepenbroek
Robin Diepenbroek
Foto: MBO Rijnland

Robin Diepenbroek uit Zoetermeer heeft een mooie zevende plaatst gehaald op Skills The Finals, de finale van de vakwedstrijden voor het mbo. Robin deed mee in de categorie Verkoopspecialist.

Robin volgt zijn opleiding aan mboRijnland, op de vestiging in Zoetermeer. In totaal deden 8 studenten van mboRijnland mee aan de finale. Jim de Vries ontving de gouden medaille in de categorie Applicatiebeheer, Nienke Schaap verdiende brons in de categorie Pattisier en ook Oktay Yumerov, student Beveiliger, kwam ook met de bronzen medaille thuis.

Robin Diepenbroek

Skills Heroes

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor het mbo. Tijdens een voorronde op de eigen school, kwalificatiewedstrijden op diverse mbo-instellingen in heel Nederland en tot slot tijdens de nationale finales, strijden deelnemers om in hun vakgebied de beste van Nederland te worden. Er zijn wedstrijden voor verschillende niveaus en leerjaren. Studenten krijgen de kans om hun talenten te laten zien in diverse vakrichtingen. Skills The Finals is de finale van het Skills Heroes programma. Meer informatie is te vinden op www.skillsheroes.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen