Zenna Sport for Women: Ondernemer van de maand (februari)

Foto: Zenna Sport for Women

Zenna Sport for Women is ondernemer van de maand februari geworden. Deze sportschool voor vrouwen kreeg de meeste ‘likes’ en andere berichten van onze lezers. in dot artikel stellen zij zichzelf in eigen woorden voor.

Zenna Sport for Women

ZENNA sport for women is een sportschool in Zoetermeer alléén voor vrouwen. Wij zijn er super trots op dat wij gekozen zijn als ondernemer van de maand februari.

Bij ZENNA kan je fitnessen en groepslessen volgen. Je krijgt bij ZENNA hulp bij afvallen en diabetes. Heb je kinderen? Neem ze gezellig mee. Sporten voor vrouwen wordt bij ZENNA zo laagdrempelig en toegankelijk mogelijk gemaakt.

Onze 3 pijlers:

  • Persoonlijke aandacht: Bij ZENNA ben je geen nummer. Wij kennen onze klanten bij voor- en achternaam. Wij bellen je als je een week niet hebt gesport. Persoonlijke aandacht en goede begeleiding staat bij ZENNA voor op.
  • Kwaliteit: Hoge kwaliteit? Daar ben je bij ZENNA van verzekerd. De coaches zijn opgeleid en er is een gewichtsconsulente/voedingsdeskundige aanwezig. Zij heeft al meer dan 12 jaar ervaring met afvalbegeleiding en damesfitness.
  • Effectief sporten: In slechts 30 minuten ga jij aan de slag bij ZENNA met krachttoestellen, die volledig op jou lengte en doel zijn afgestemd. Je sport minimaal 2x per week en na een maand merk je al dat je fitter en strakker wordt.

De groepslessen bij ZENNA: bootcamp, BBB, yoga en (zwangerschaps)-pilates. Met ingang van 1 maart a.s. nieuw bij ZENNA het MX4-circuit. Dit is een circuittraining van slechts 30 minuten: cardio & kracht worden afgewisseld per minuut.

Vrouwensportschool in Zoetermeer

Ontdek wat ZENNA voor jou kan betekenen. Maak een afspraak voor een intake. Ontvang een rondleiding en een GRATIS figuur-analyse. Je krijgt meteen gedegen advies. Je kan ook kennismaken met ZENNA. Meld je nu aan voor onze Kickstart en sport 6 weken voor slechts €49,00. Deze actie geldt voor al onze groepslessen én onbeperkte eGym inclusief een weging voor en na deze 6 weken.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag bij ons in de vrouwensportschool in Zoetermeer trainen? Neem dan contact met ons op. Bel ons 079-7370283 of stuur een e-mail naar [email protected].

(tekst: Zenna Sport for Women)

Reacties

article
22314
Zenna Sport for Women: Ondernemer van de maand (februari)
Zenna Sport for Women is ondernemer van de maand februari geworden. Deze sportschool voor vrouwen
https://zoetermeer.nieuws.nl/business/22314/zenna-sport-for-women-ondernemer-van-de-maand-februari/
2019-02-21T16:27:05+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/397/2019/02/21162631/Zenna.jpg
Business, Sport