Interieurwinkelketen CASA opent de deuren in Zoetermeer

Foto: Casa

Interieurwinkelketen CASA opent op 6 oktober de deuren in Zoetermeer. De internationale winkelketen met zo’n 500 vestigingen in negen Europese landen, zet daarbij de opmars van CASA in Nederland voort.

De nieuwste Nederlandse CASA shop is gevestigd aan de Amsterdamstraat. Het pand onderging de afgelopen weken een uitgebreide make-over, met als resultaat een industriële look, volledig in lijn met het vernieuwde CASA-concept.

CASA besteedt veel aandacht aan de uitwerking van inspirerende presentaties in de winkels. Klanten krijgen zo ideeën aangereikt voor het creëren van een gezellig thuis. Winkelmedewerkers zullen klanten daarbij adviseren en begeleiden. Het personeel van CASA Zoetermeer heet iedereen van harte welkom om de nieuwe winkel te komen ontdekken en zich te laten inspireren.

Bij CASA komt het thuisgevoel op de eerste plaats. Met een kwalitatief aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen willen ze klanten meer laten genieten van het leven thuis. De winkel is zo ingedeeld dat de klant op ontdekking gaat door verschillende werelden: Tafel, Keuken, Tafel- en keukentextiel, Badkamer & opbergen, Interieur & decoratie, Seizoenen. Interieurtrends worden op de voet gevolgd. Om het assortiment verrassend en inspirerend te houden, worden er elk seizoen drie frisse stijlen gepresenteerd.

De opening van CASA Zoetermeer volgt in de nationale uitrol van CASA in Nederland. Deze nationale uitrol gebeurt in twee fases waarvan de eerste winkels nog voor het einde van dit jaar hun deuren openen. In 2019 volgen in fase twee de overige winkels.

De winkel opent aan de Amsterdamstraat 39, 2711 ED Zoetermeer.

CASA startte in het voorjaar van 2017 met de implementatie van CASA 20.20, een vernieuwde strategie waarbij volop de kaart van de inspiratie getrokken wordt. CASA innoveert met een volledig aangepast winkelconcept, een vernieuwend assortiment op basis van drie hedendaagse stijlen en een frisse look & feel. CASA is een eigentijdse internationale interieurwinkelketen, met vestigingen in negen Europese landen en 500 winkels, zowel filialen als franchisenemers. CASA zet in op een fris en dynamisch imago, met aandacht voor een wisselend seizoenaanbod.

Voor meer informatie: www.CASAshops.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen