Recordaantal eerstejaars HBO studenten in Zoetermeer

Zoetermeer
Zoetermeer
Foto: Redactie Zoetermeer

Een recordaantal (160) eerstejaars studenten startte hun hbo-studie in Zoetermeer met een introductieweek. Zij klauterden over een stormbaan, werden door burgemeester Aptroot en wethouder Iedema ontvangen in het stadhuis en speelden een spel om de stad te leren kennen.

De studenten waren door hun gele t-shirts een opvallende verschijning in de stad. Geel is de kleur van de Dutch Innovation Factory (DIF), waar zij gaan studeren. In de introductieweek hebben zij gewerkt aan een idee voor een game, dat zij aan het eind van de week hebben gepresenteerd aan een jury bestaande uit ondernemers, leraren en wethouder Iedema.

Recordaantal (160) eerstejaars studenten

Een recordaantal (160) eerstejaars studenten startte hun hbo-studie in Zoetermeer met een introductieweek. Zij klauterden over een stormbaan, werden door burgemeester Aptroot en wethouder Iedema ontvangen in het stadhuis en speelden een spel om de stad te leren kennen. De studenten waren door hun gele t-shirts een opvallende verschijning in de stad. Geel is de kleur van de Dutch Innovation Factory (DIF), waar zij gaan studeren. In de introductieweek hebben zij gewerkt aan een idee voor een game, dat zij aan het eind van de week hebben gepresenteerd aan een jury bestaande uit ondernemers, leraren en wethouder Iedema.

Geplaatst door Gemeente Zoetermeer op Vrijdag 21 september 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen