Feestelijke opening bij Crown Business Center Zoetermeer

J
Foto: Crown Business Centers

Woensdag 7 maart jl. heeft wethouder Marc Rosier van de gemeente Zoetermeer de nieuwste en tiende vestiging van het Crown Business Center, gelegen langs de rijksweg A12 in het verlengde van de Nelson Mandelabrug aan de Boerhavelaan in Zoetermeer geopend.

Hij werd hierbij bijgestaan door de heer Huibert Kralt, adjunct directeur van De Raad Vastgoed BV; de onderneming die verantwoordelijk is voor de grote metamorfose in het gebouw, welke deel uitmaakt van een masterplan voor de toekomst. Met deze ontwikkeling krijgt de gemeente Zoetermeer er paradepaardje bij.
Tijdens de feestelijke opening kregen de genodigden een goede indruk van de renovatie van het gebouw, zoals het toevoegen van een restaurant. De verbouwing is al gaande en de 11e verdieping heeft de metamorfose inmiddels al achter de rug. ‘Een ontwikkeling die versterkend zal werken in de omgeving’ aldus de heer Kralt.

Het gebouw is uitermate geschikt voor startende en doorstartende ondernemers. Maar ook middelgrote en grote bedrijven, welke behoefte hebben aan veel faciliteiten, kan een zeer aantrekkelijke locatie worden geboden. Het wordt één van de grootste van alle Crown Business Centers van De Raad. Tevens zal er een vergadercentrum worden gerealiseerd, waar de gehuisveste bedrijven, maar ook de bedrijven uit de nabije omgeving gebruik van kunnen maken.

Meer informatie over de Crown Business Centers vindt u via www.crown-bc.nl.

Reacties

article
15806
Feestelijke opening bij Crown Business Center Zoetermeer
Woensdag 7 maart jl. heeft wethouder Marc Rosier van de gemeente Zoetermeer de nieuwste en
https://zoetermeer.nieuws.nl/business/15806/feestelijke-opening-crown-business-center-zoetermeer/
2018-03-10T11:49:23+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/397/2018/03/10114839/2017-03-07-Opening-Crown-BC-079-12.jpg
Business, Nieuws