Subsidie op kaart nu online

Elvin van Diermen en Jeannette Baljeu (rechts)
Elvin van Diermen en Jeannette Baljeu (rechts)
Foto:

De provincie Zuid-Holland vergroot haar transparantie door informatie over subsidies op een nieuwe manier beschikbaar te stellen op de website.

Nu is in kaart gebracht waar de verschillende innovatiesubsidies in Zuid-Holland terechtkomen. Daarnaast wordt er vermeld wat de subsidieontvangers daarvoor doen.

Innovatief MKB in Zuid-Holland

Innovatieve ondernemers zijn van groot belang voor de Zuid-Hollandse economie. Zij zorgen ervoor dat wij als regio voorop blijven lopen en kunnen concurreren op wereldniveau. Daarom stimuleert de provincie economische ontwikkeling in Zuid-Holland onder meer met subsidies aan innovatieve ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Zij kunnen met het geld dat zij ontvangen nieuwe producten en kennis ontwikkelen. In 2017 was er bijna 10 miljoen euro beschikbaar voor deze regeling.

Open provincie

Met deze ontwikkelingen zet provincie Zuid-Holland een nieuwe stap in het proces naar een transparante en open provincie. “Het is een goede zaak dat inwoners, bedrijven en organisaties kunnen zien hoe wij publiek geld besteden. Ten slotte betalen we hier allemaal onze belasting voor. Ik vind het mooi dat we nu voor van een deel van dat geld ook op de kaart kunnen zien waar het terechtkomt,” aldus gedeputeerde Jeannette Baljeu.
Elke nieuw verleende innovatiesubsidie wordt automatisch gepubliceerd op de website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen