Escape Challenge Zoetermeer is beste escape-room

Foto:

De website escaperoomreviews.nl verkiest jaarlijke de beste escape-room. De winnaar in 2017 is de Escape Challenge Zoetermeer “The Honeymoon Hotel”.

De nummer twee (The Great Escape Zwolle – The experiment) volgt op korte afstand.

Lovende woorden

De Escape Challenge is een nieuw en uniek spel, maar bovenal een ervaring! Met een team van vrienden, familie of collega’s laat je je opsluiten in één van onze escape rooms in Delft of Zoetermeer. Jullie hebben precies één uur de tijd om op zoek te gaan naar verborgen aanwijzingen en zo antwoorden te vinden op de mysterieuze raadsels die leiden naar een mogelijke ontsnapping. Het zal voelen alsof je in een film terecht gekomen bent, maar er is een essentieel verschil… De Escape Challenge is ECHT!

The Honeymoon Hotel

Een groenig licht schijnt door de glas in lood ramen van de massief houten deuren die achter je in het slot vallen. Koortsachtig probeer je de deur weer open te krijgen, maar tevergeefs. Je laat je ogen schichtig de ruimte verkennen. Een oude houten toonbank, een dof gouden bagagetrolley met koffers, een kapotte piano, een lift… Je bevindt je in de lobby van The Honeymoon Hotel. Achter een deur die schijnbaar naar de bruidssuite leidt klinkt gestommel, plotseling valt het licht uit…

Publieksreacties

“Ik heb toch al heel wat gezien in de verschillende escape rooms die ons land rijk is, maar wat ze hier in Zoetermeer gebouwd hebben is toch echt wel uniek. Dit zal niet snel evenaart worden door andere escape rooms. Ik ben razend benieuwd naar de andere kamers in Delft.”

“De Honeymoon Hotel heeft niet voor niets de titel beste escaperoom van 2017 gekregen! Wij hebben daarbij gister the Orphanage gedaan. Ook weer heel leuk, maar Honeymoon Hotel blijft de beste!”

“Vorige week zijn we met ons bedrijf langs geweest bij het Honeymoon Hotel in Zoetermeer. Normaal spelen we escape rooms met ons vaste team, dus dit was even wennen, want we waren iets minder op elkaar ingespeeld. Gelukkig hinderde dat geen moment, want er is zo ontzettend veel te zien in deze escape room. Aan alles is gedacht, elke vierkante centimeter is afgewerkt en de effecten zijn supergoed. Ik ben nog nooit zoiets tegen gekomen in ieder geval. Tip: Als je van plan bent om meerdere escape rooms te gaan doen, begin dan niet met deze, want hierna valt alles tegen. Een must do!!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen