Robbert Willems stopt als voorzitter RVOZ

Robbert Willems
Robbert Willems
Foto: RVOZ

Op vrijdag 8 september heeft Robbert Willems, de voorzitter ondernemersvereniging RVOZ, bij het bestuur te kennen gegeven dat hij zijn functie als voorzitter neer zal leggen. Als voorzitter was Willems de afgelopen jaren het gezicht en aanspreekpunt voor ondernemers, inwoners en gemeente namens de Raad Voor Ondernemend Zoetermeer, een functie die hij tot op heden met veel plezier heeft mogen vervullen.

Robbert Willems wil benadrukken dat de redenen om te stoppen van persoonlijke aard zijn en niets te maken hebben met gezondheid of iets dergelijks. Er zijn nieuwe uitdagingen op zijn pad gekomen die zijn aandacht kunnen vragen. “Ik heb mij altijd met veel plezier in hoge mate ingezet voor de ondernemers en inwoners van de stad Zoetermeer en daarbuiten. Als ik die inzet niet meer volledig zou kunnen geven dan vind ik dat je het stokje moet overdragen. RVOZ heeft een beweging in gang gezet die niet meer te stoppen is. Zoetermeer is een stad om trots op te zijn en beseft dat nu ook. Ik ben blij en trots dat ik daar als voorzitter onderdeel van mocht zijn.”

Robbert Willems

Robbert Willems: “Ik wil de leden, ondernemers en het college van B&W bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking. Daarnaast wil ik ons bedrijf TARQ bedanken voor de ruimte die ik gekregen heb om mijn rol als voorzitter te vervullen. Ik dank de medebestuursleden hartelijk voor de heerlijke samenwerking. We hebben heel veel bereikt met elkaar. Daar mogen we erg trots op zijn. Ik ben ervan overtuigd dat de toekomst weer tot mooie nieuwe dingen zal leiden. Daarbij wens ik iedereen veel succes.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen