Feestelijke opening Expertisepunt Horizon

Zoetermeer
Zoetermeer
Foto: Redactie Zoetermeer

Donderdag 31 augustus is de feestelijke opening van expertisepunt Horizon door wethouder Isabelle Vugs. Het expertisepunt is een samenwerking tussen basisschool De Horizon, Kombino kinderdagopvang en De Drie Ballonnen buitenschoolse opvang.

Uitnodiging feestelijke opening

Wethouder Isabelle Vugs opent expertisepunt Horizon officieel na een intensieve verbouwing die afgelopen zomer plaats vond. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers én kinderen een kijkje nemen in de school, bij de kinderopvang en bij de buitenschoolse opvang.

Partners expertisepunt Horizon

In het expertisepunt werken speciaal basisonderwijs De Horizon, Kombino kinderdagopvang en De Drie Ballonnen buitenschoolse opvang samen.

Kinderen ontwikkelen zich niet alleen op school of bij de kinderdagopvang, maar ook thuis, in hun vrije tijd en op de buitenschoolse opvang. Om die werelden met elkaar te verbinden, juist voor kinderen die speciale aandacht nodig hebben, is deze samenwerking tot stand gekomen. Pedagogische en onderwijskundige expertise versterken elkaar in deze samenwerking.

Meer informatie

Het expertisepunt is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.00 – 18.30 uur en is gevestigd in de wijk Buytenwegh aan het Mendelssohnrode 2, 2717 CR in Zoetermeer. Over de samenwerkende partners is online meer informatie te vinden, of neem contact op via tele-foonnummer 079 – 32 00 676

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen