Martin Khatchanov volgend seizoen aan de slag in Belgische Superdivisie

Foto: Enjoy & Deploy Taverzo

Martin Khatchanov zal met ingang van volgend seizoen uitkomen voor tafeltennisclub Nodo Ekeren. De Antwerpse club komt al jaren uit in de Belgische Superdivisie en werd in 2015 Belgisch kampioen met Paul Drinkhall, Michel Martinez, Benjamin Rogiers en Yannick Maes in de gelederen. Samen met Rogiers en Maes zal Khatchanov de hoofdmacht gaan vormen voor het seizoen 2017/2018.

Mooie kans

Voor Martin Khatchanov is het een mooie kans om andere spelers te treffen in een sterke competitie. Martin daarover: “Ik ben blij dat ik bij TTC Nodo een kans krijg om in de Belgische Superdivisie te spelen. We zullen met dit nieuwe team hard moeten strijden om zo hoog mogelijk te eindigen. Ik blijf op de Nederlandse toernooien voor Taverzo uitkomen en ook regelmatig trainen bij de club.“

Tweede topspeler vertrekt

Na Roel Bogie (TTV Smash’70) ziet de ploeg uit Zoetermeer dus nu ook kopman Martin Khatchanov vertrekken. Teammanager Ruud van Graafeiland daarover: “Martin heeft het enorm naar zijn zin bij Taverzo, maar mag een kans om in een sterkere competitie te gaan spelen niet laten liggen. Helaas is het voor Martin niet mogelijk om gebruik te maken van de nieuwe Nederlandse regels voor het spelen in een tweede competitie. In België is dit slechts voorbehouden aan één speler per team.”

Ambitie

Voordeel voor Martin Khatchanov is dat hij vrijwel zeker alle wedstrijden aan de slag kan in de Belgische Superdivisie. Teammanager van Nodo Ekeren, Kris Deroo: “Nodo wil jonge spelers de kans geven. Dat hebben we jaren geleden met Yannick Maes gedaan. Nu er zich een nieuw talent net over de grens aanbiedt vol ambitie wil Nodo die heel graag in zijn kern opnemen en de kans geven zich verder te ontplooien.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen