Humanitas zoekt met spoed nieuwe vrijwilligers voor Opvoedondersteuning

Foto: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker
Foto: PR Humanitas Zoetermeer

Humanitas Zoetermeer doet de volgende oproep:

Humanitas zoekt vrijwilligers

“Heeft u ervaring met het opvoeden van kinderen en wilt u deze ervaring inzetten voor andere gezinnen? Wij zoeken met spoed nieuwe vrijwilligers voor onze activiteit Home-Start op het gebied van opvoedondersteuning. De vraag naar opvoedondersteuning neemt toe. Momenteel staan bij ons een aantal gezinnen op de wachtlijst. Wij zoeken vrijwilligers die hen willen helpen. Onze vrijwilligers met opvoedervaring helpen gezinnen één keer per week met een luisterend oor, tips over de opvoeding, voorbeeldgedrag, praktische hulp en het wegwijs maken in Zoetermeer.

Luisteren, aandacht en praktische steun

Bent u bereid te luisteren en aandacht en praktische steun te geven? Heeft u één dagdeel per week beschikbaar? Meld u dan aan als vrijwilliger bij Humanitas Home-Start in Zoetermeer. Wij bieden leuk en zinvol vrijwilligerswerk. Het is leerzaam en u maakt andere mensen blij. Binnenkort start de voorbereidingscursus van vier dagdelen.

Interesse?

Neem voor meer informatie en om u aan te melden contact op met coördinator Anke IJdens via 06-13340233 of [email protected].

Of bekijk de vacaturebeschrijving op onze website: www.humanitas.nl/zoetermeer/vacatures.

Humanitas Zoetermeer

Het werk van Humanitas doet ertoe in Zoetermeer. Door middel van zes verschillende activiteiten en met bijna 200 vrijwilligers steunt Humanitas Zoetermeerders om weer grip te krijgen op hun eigen leven en mee te doen in de samenleving. Het gaat hierbij om activiteiten op het gebied van opvoedondersteuning, financiële zelfredzaamheid en eenzaamheidsbestrijding. Meer informatie over deze activiteiten is te vinden op onze website: www.humanitaszoetermeer.nl.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen