Pokémon Go fans server problemen verholpen

Foto: Redactie Zoetermeer

Niet alleen het spel Pokémon Go heef last van server problemen. Ook de grootste Pokémon Go community van Nederland had last van dit probleem.

Nadat er in het nieuws kwam dat Pokémon Go uit kwam, is onze community van tientallen leden in 2 dagen tot duizenden leden gegroeid. Wij waren voorbereid op deze grote aantallen maar op een gegeven moment konden onze servers het niet meer aan” verteld een woordvoerder van Pokemongofans.nl.

Dag en nacht is er gewerkt om de website draaiende te houden en het forum naar een nieuwe omgeving te verhuizen. Het forum heeft nu vele extra functionaliteiten waardoor Nederlandse Pokémon Go fans eenvoudiger met elkaar kunnen communiceren.  De komende weken zullen er ook nog eens een groot aantal updates worden doorgevoerd.

Het Pokémon go forum

Op het internet was er nog geen plek waar Pokémon Go fans met elkaar konden praten. Al vanaf september 2015 bestaat de website en is hierdoor uitgegroeid tot de grootste community van Nederland. Op het forum kunnen Pokémontrainers elkaar leren kennen, tips geven en laten zien welke Pokémon ze gevangen hebben. Ook worden er evenementen en wedstrijden door het forum georganiseerd.

Het nieuwe forum is te bereiken op http://forum.pokemongofans.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen