Zondag 5 juni Food on Sunday’s bij SnowWorld

Foto: SnowWorld

Iedere eerste zondag van de maand wordt het terras van SnowWorld Zoetermeer omgetoverd tot een sfeervolle en gezellige foodplaza. Er zijn diverse standjes met overheerlijke gerechtjes voor leuke prijzen.  De stands worden bemand door verschillende koks die hun specialiteiten vers bereiden, zoals een broodje Black Angus burger, gezonde wraps en nog veel meer.

nieuwsbrief

Culinaire verrassingen

Onder het genot van gezellige live muziek met DJ en een goed glas wijn kan iedereen genieten van de culinaire verrassingen. Loop ook zeker eens langs de verse smoothie- en cocktailbar! Aanstaande zondag 5 juni zal er een live optreden zijn van Shary-An & N3NA!

Ook voor kinderen

Ook aan de  kids is gedacht. Er is van alles te doen, er is een speelarea voor de allerkleinsten, een luchtkussen, een suikerspinnenkraam, een crêperie en de kids kunnen geschminkt worden. Ook staat het te gekke Burton Rigletpark er weer! Kids vanaf 3 jaar kunnen buiten snowboarden!

Toegang gratis

Toegang tot Food on Sunday’s is gratis! Tussen 14:00 en 21:00 uur is iedereen van harte welkom om te genieten van deze smaakvolle middag & avond.

Data Food on Sunday’s:

  • zondag 5 juni 2016
  • zondag 3 juli 2016
  • zondag 7 augustus 2016
  • zondag 4 september 2016

SnowWorldlogo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen