SweetLake Oldstars naar Internationaal toernooi Heracles

Foto: SweetLake OldStars

Dat walking football in de lift zit in Zoetermeer bewijst de deelname van de SweetLake Oldstars aan het internationale toernooi zelfs in het stadion van eredivisionist Heracles.

Op 19 en 20 mei gaan de voetballers (50plus) van onze eigen SweetLake Oldstars aan een schitterend internationaal toernooi in Almelo deelnemen. Naast teams uit Duitsland, Engeland en België meten ze zich met ploegen zoals Go Ahead, Vitesse, NEC, Ado Den Haag, Heracles en Heerenveen.

Scheidsrechter

Zelfs FIFA scheidsrechter Eric Braamhaar heeft zich bereid verklaard om de finale te fluiten.

Sweetlake Oldstars

“Een mooi doel om naar toe te werken” : zei een van de deelnemers (Ria, 67) die elke week op zondag haar hart ophaalt op de thuishaven van de SweetLake Oldstars, het Cruyff Court aan het Zalkerbos in Meerzicht. “Te oud? Haha, je bent pas oud als je niet meer voetbalt”

Samen met haar andere vrouwelijke teamgenote en de overige mannelijke walkingvoetballers hoopt zij stiekem op een plaatsje in de finale. “Het is net als vroeger, de gezonde spanning is weer aanwezig. Heerlijk, ik sport weer”

NK indoor walking football 2017 in Zoetermeer

De leiding binnen de SweetLake OldStars heeft overigens nog meer snode plannen. Dat walking football goed geschikt is om tot op zeer late leeftijd te blijven doen is wel duidelijk. Om dat in Zoetermeer e.o. nog meer te promoten zijn  vergevorderde plannen om het  NK walking football in 2017 te organiseren.

Zeer verheugd is de organisatie dat de directie van het Silverdome bereid is om gastgever te zijn. Hoe mooi zou dat zijn als 2000 toeschouwers (maximale capaciteit) deze “golden oldies” in 2017 in Zoetermeer zien schitteren in hun lievelingsport.

Informatie

Ook interesse of info? [email protected] of via de website. Bellen kan ook: 06-47853183

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen