Kerstbingo bij Buytenrode op 21 december 2016

Buurtvereniging Buytenrode organiseert zoals gebruikelijk iedere 3e woensdag van de maand BINGO in haar buurthuis. Tijdens deze avonden zijn er uitsluitend hoofdprijzen en geldbedragen te winnen.

Zij draaien in totaal 8 ronden met tussendoor een gezellige prijzenloterij. Aanvang van deze Kerstbingo is rond 20.15 uur terwijl de zaal om 19.45 uur opengaat. Dus woensdag 21 december is het weer zover in de feestelijk versierde zaal van het buurthuis. Ze maken het weer extra gezellig met tussendoor voor de liefhebber een (warm)hapje of drankje.

Het prijzenpakket is vanwege de donkere decemberdagen hierop aangepast en zijn er bovendien extra prijzen beschikbaar gesteld. De totale kosten voor acht speelronden bedragen € 11,-  maar het is ook mogelijk om losse kaartjes te kopen en bovendien is er tussendoor loterijverkoop met vele extra prijzen. Deze lootjes worden voor een bedrag van € 0,50 per setje van drie aangeboden.

Buurtvereniging Buytenrode is gelegen aan de César Franckrode 60 (ingang aan de achterzijde) wijk 17 Buytenwegh te Zoetermeer. Voor nadere informatie kunt u bellen naar de buurtvereniging onder telefoonnummer 079-3518298 of kijk op de site www.buytenrode.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen