Vlam in de pan

Burgemeester Aptroot
Burgemeester Aptroot
Foto: Persfoto Gemeente Zoetermeer

Op woensdag 7 december gaat de wijkveiligheidsavond in Meerzicht vlammend van start! Om 20.00 uur opent burgemeester Aptroot samen met mevrouw Lieben, commandant brandweer Haaglanden, de avond met een demonstratie ‘vlam in de plan’. De gemeente en brandweer zijn trots op deze gloednieuwe mobiele demonstratie. U bent hierbij van harte uitgenodigd. Het vindt plaats bij het Jongerenproductiehuis aan het Kerkenbos 16.

Primeur Het gaat om een primeur: De brandweer heeft een nieuwe mobiele demonstratieruimte voor vlam in de pan. Deelnemers kunnen zelf ervaren wat er gebeurt als de vlam gedoofd wordt met water of door de deksel op de pan te schuiven. Deze nieuwe mobiele demo gaat de brandweer gebruiken op evenementen door heel de regio zoals bij de veiligheidsavonden en de 112-veiligheidsdag.

Wijkveiligheidsavonden

De veiligheidsavond in Meerzicht is de eerste van een reeks veiligheidsavonden die komende maanden plaatsvinden in alle wijken van de stad. Burgemeester, de wijkwethouder en politie bezoeken de wijken om samen met bewoners de stand van zaken op het gebied van veiligheid te bespreken en om waar nodig maatregelen te nemen. Op www.zoetermeerveilig.nl vindt u de data van de alle wijkveiligheidsavonden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen