Veiligheidsavond Meerzicht

Burgemeester Aptroot
Burgemeester Aptroot
Foto: Persfoto Gemeente Zoetermeer

Burgemeester, wijkwethouder en politie brengen de komende maanden weer een bezoek aan de wijken om in gesprek te gaan met bewoners over veiligheid. De eerste wijkveiligheidsavond vindt plaats in Meerzicht op woensdag 7 december. Hier is ook de brandweer bij aanwezig. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in het Jongerenproductiehuis aan het Kerkenbos 16. Alle wijkbewoners zijn welkom! Aanmelden kan via de wijkpost door te mailen naar [email protected] of te bellen naar (079) 346 9003.

De burgemeester bezoekt samen met de politie, brandweer en wijkwethouder Rosier de wijk Meerzicht om samen met bewoners de stand van zaken op het gebied van de veiligheid te bespreken en om waar nodig maatregelen te nemen. De wijkbewoners krijgen een terugkoppeling over zaken die vorig jaar tijdens de wijkveiligheidsavond zijn gemeld en besproken. Daarnaast zijn de preventieadviseur van de gemeente en de brandweer aanwezig om u voor te lichten over het voorkomen van een inbraak of brand. Voorafgaand aan de bijeenkomst maakt het gezelschap een ronde langs veilige en onveilige situaties in deze wijken.

Zoetermeer Veilig

De gemeente heeft het thema veiligheid hoog op de agenda staan en vindt het belangrijk dat inwoners zich veilig voelen in de stad. Het is een taak van de gemeente in samenwerking met diverse partijen. Er wordt ingezet op zowel preventie als optreden wanneer dat nodig is. De gemeente betrekt ook haar inwoners om ervoor te zorgen dat Zoetermeer een leefbare en veilige stad is en blijft. Meer informatie is te vinden op www.zoetermeerveilig.nl

. Hier vindt u ook de data van de veiligheidsavonden in de andere wijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen