OPOZkinderkoor zingt voor Serious Request

Foto: PR CKC & Partners

Geniet op dinsdag 13 december van een programma vol muziek én dans tijdens Kaarsjesavond bij CKC & partners! Het Giga OPOZkinderkoor treedt dit jaar wederom op! Dit jaar bundelen we onze krachten samen om geld in te zamelen voor Serious Request. Dit gelegenheidskoor van 80 basisschoolleerlingen van 12 verschillende Zoetermeerse basisscholen zingt met ZangExpress en trakteert het publiek op sfeervolle meerstemmige kerstliedjes en een speciaal geschreven lied ‘Laat ze daar niet stikken’.

Tussen 18:45 en 20.45 uur wordt je verwelkomd door de klanken van vrolijke blaasinstrumenten en het projectorkest. Daarnaast worden ook de mooiste kerstliederen gezongen door Lite Vocalgroup, Kerstkoor Miracle, diverse solisten en het OPOZkinderkoor. Of laat je verrassen door diverse dansacts. Dit allemaal natuurlijk onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocolademelk.

In actie voor Serious Request

Een speciaal onderdeel van de avond wordt verzorgd door het OPOZkinderkoor. Het optreden is een samenwerking van ZangExpress, OPOZ en CKC & partners. Samen zingen zij het lied ‘Laat ze daar niet stikken’. Hiervan wordt een muziekvideo opgenomen. De kinderen die meezingen in het koor vragen vrienden, familie, bekenden en bezoekers te sponsoren door te doneren op de Serious Request actiepagina www.seriousrequest.nl; zoek op ‘Zoetermeer.’ De stille ramp die Serious Request en het Rode Kruis dit jaar proberen te bestrijden is longontsteking. Dagelijks sterven 2500 kinderen aan de gevolgen van deze ziekte. De meeste slachtoffers zijn 5 jaar of jonger.

Basisscholen zingen met ZangExpress

ZangExpress leert leerkrachten in het basisonderwijs, met speciale trainingen en online lesmateriaal, hoe ze gemakkelijker en met meer plezier kunnen zingen met hun klas. In Zoetermeer zingen inmiddels 14 OPOZ scholen op deze manier en ZangExpress werkt hierbij nauw samen met de leerkrachten. De kinderen kunnen gemakkelijk op school en thuis oefenen via www.zangexpress.nl.

Informatie

Kaarsjesavond vindt plaats op dinsdag 13 december van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur en is gratis toegankelijk. Parkeren is die avond lastig rondom de Dorpsstraat dus kom extra vroeg of pak de fiets. Ga voor meer informatie over Kaarsjesavond naar www.ckc-zoetermeer.nl of voor meer informatie over ZangExpress naar www.zangexpress.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen