Concertseizoen Cultuurpodium Boerderij in volle gang

China Crisis
China Crisis
Foto: PR De Boerderij

Het concertseizoen van Cultuurpodium Boerderij is weer in volle gang. Hierbij een selectie concerten die binnenkort plaats zullen vinden.

24 september: China Crisis

Aanstaande zaterdag zal China Crisis het podium betreden. Deze Britse pop/rockband scoorde in de jaren ’80 grote hits.

China Crisis
China Crisis

http://cultuurpodiumboerderij.nl/programma/china-crisis-band/

Terug naar ‘The Eighties’ met China Crisis

De Britse pop/rockband China Crisis scoorde in de jaren ’80 grote hits met nummers als ‘Wishful Thinking’, ‘Black Man Ray’ en ‘Hanna Hanna’. Oprichters Gary Daly (zang/toetsen) en Eddie Lundon (gitaar) komen op zaterdag 24 september met een volledige band naar de Boerderij.

China Crisis werd in 1979 opgericht en is eigenlijk nooit echt uit elkaar gegaan. Hun debuutalbum Difficult Shapes & Passive Rhythms werd in 1982 uitgebracht en al snel door de media opgepikt. De opvolger, ‘Working With Fire And Steel’, is heel succesvol en staat bij menig muziekliefhebber in de platenkast. De grote doorbraak komt met hun derde album: ‘Flaunt the Imperfection’, geproduceerd door Walter Becker van Steely Dan. De band is de afgelopen jaren maar zelden buiten Engeland te zien geweest, maar bewees vorig jaar in de Boerderij dat hun hits nog steeds de tand des tijds doorstaan. Hun album ‘Autumn In The Neighbourhood’ (2015), het eerste studioalbum sinds 1994, bevat nieuwe unieke popnummers met de kracht die we van China Crisis gewend zijn. De voorverkoop loopt via www.ticketmaster.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van de Boerderij, bij het Stadstheater en alle Primera winkels in Nederland.

25 & 26 september: Steve Gadd

Zondag en maandag komt superdrummer Steve Gadd samen met James Taylor’s touring band voor twee exclusieve shows naar Zoetermeer. De inmiddels 71-jarige Steve Gadd is één van de meest invloedrijke drummers van zijn generatie.

Steve Gadd
Steve Gadd

http://cultuurpodiumboerderij.nl/programma/steve-gadd-band-2/

Drummer Steve Gadd voor twee exclusieve concerten naar de Boerderij

Grammy Award winnaar Steve Gadd vierde vorig jaar zijn 70ste verjaardag in een uitverkochte Boerderij. De topdrummer komt samen met leden van de James Taylor Touring Band op 25 en 26 september opnieuw voor twee exclusieve shows naar Zoetermeer.

Steve Gadd is één van de meest invloedrijke drummers van zijn generatie. Zoals Chick Corea zei: “He’s part of the culture of music”. Daarnaast is hij één van de meest gevraagde studiomuzikanten in de wereld. Hij werkte onder meer samen met grootheden als Eric Clapton, Paul Simon, James Taylor, Weather Report en Chick Corea. Nummers als Paul Simon’s “Fifty Ways”, Steely Dan’s “Aja”, en Chick Corea’s “Nite Sprite” illustreren zijn unieke drumtechnieken. Steve Gadd is een bron van inspiratie voor velen. Grijp deze unieke kans om deze meesterdrummer, samen met Michael Landau, Kevin Hayes, Jimmy Johnson en Walt Fowler aan het werk te zien. De voorverkoop loopt via www.ticketmaster.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van de Boerderij, bij het Stadstheater en alle Primera winkels in Nederland.

5 oktober: The Tubes

Op 5 oktober staan shockrock veteranen The Tubes op het programma. De band onder leiding van frontman Fee Waybill zorgde in de jaren ’70 voor veel ophef en werd een ware mediasensatie.

The Tubes
The Tubes

http://cultuurpodiumboerderij.nl/programma/the-tubes-band/

Shockrock Veteranen The Tubes terug naar de Boerderij

De Amerikaanse shockrock band The Tubes bestaat al meer dan 40 jaar. Op 5 oktober komt de band met originele leden Fee Waybill, Roger Steen, Rick Anderson en Prairie Prince naar de Boerderij.

De optredens van The Tubes zorgden eind jaren zeventig voor veel ophef en de band werd een ware mediasensatie in Amerika. De band wordt bekend met hits als She’s a Beauty en White Punks on Dope. Frontman Fee Waybill schiet nog steeds van de ene vermomming in de andere. Waybill wordt bijgestaan door een ijzersterke formatie bestaande uit Roger Steen, Rick Anderson en Prairie Prince, die vanaf het begin bij de band zitten. The Tubes weten elke shockrock liefhebber keer op keer verbazen. In het voorprogramma speelt de Nederlandse band 666 The Nightmare. De bizar uitgedoste muzikanten van deze 7-koppige band hebben hun ziel en zaligheid verkocht aan hun eerste liefde: rockmuziek. Alsof Alice Cooper een verbond is aangegaan met Kiss waarbij Jimi Hendrix als gitaarleraar fungeerde en – jawel – ABBA de zangkoortjes voor haar rekening nam. De voorverkoop loopt via www.ticketmaster.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van de Boerderij, bij het Stadstheater en alle Primera winkels in Nederland. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen