Gratis workshops tijdens open dag CKC & Partners

Foto: PR CKC & Partners

Het nieuwe seizoen beginnen we knallend met de CKC & partners Open Dag op zaterdag 27 augustus. Tussen 11.00 en 16.00 uur maak je kennis met alle lesaanbieders en amateurverenigingen op het gebied van muziek, dans, body & mind, musical & theater, beeldende kunst, digitale fotografie en nieuwe media & technologie.

Gratis workshops

De Open Dag is hét moment om iets uit te proberen. We hebben meer dan 165 activiteiten en workshops waar je gratis aan kunt deelnemen om zo kennis te maken met het activiteitenaanbod voor seizoen 2016-2017. Leuk om samen te doen met je vriend, vriendin, broer of zus! Daarnaast kun je ook genieten van een van de vele optredens en demonstraties.

Open-Dag-CKC-&-partners

Vraag maar raak!

Verzamel al je vragen en stel ze aan de docenten, dirigenten, choreografen, bandcoaches, peerteachers of ensembleleiders. De vele lesaanbieders en amateurverenigingen staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden.

Proeflessen in september

Nog net even beter kennismaken? Schrijf je dan tijdens de Open Dag in voor één van de proeflessen uit ons aanbod! Tijdens een proefles kun je nog beter kennismaken met de docent en de les uitproberen. De proeflessen vinden plaats in september.

Bekijk het volledige programma van de Open Dag en een overzicht van de proeflessen op www.ckc-zoetermeer.nl/opendag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen